Dorthe

Fitness-coach, kostvejleder & slankekonsulent

Hvem er jeg?

Jeg er født d. 8/9 – 77. Jeg er opvokset i det mørke Jylland, men flyttede til Sjælland i ’05. Jeg var kun 13 år da jeg begyndte at træne, efter lægens anbefalinger pga. medfødt ryg problem. Jeg forelskede mig i sporten af flere årsager, f.eks. selv at kunne planlægge hvornår jeg skal træne, hvor længe og hvor. Vi kan hele tiden forbedre os og rykke grænser, uanset alder. Jeg elsker den energi det giver mig, og følelsen af styrke i min hverdag. Jeg bærer mig selv anderledes. Vigtigst af alt; det er aldrig for sent at gå i gang. Selv nu med 4 diskusprolaps, træner jeg stadig.

7

Års erfaring som coach

5

Konkurrencer

315

Tilfredse kunder

25

Års erfaring med træning

Mine Diplomer

Min strategi

For mig som træner, er det vigtigt, at få folk til at tro på sig selv. Alle kan lige det de sætter sig for, hvis bare de får den rette støtte. Jeg har hjulpet folk med store vægttab, som minus 30-50 kg. – men også hjulpet folk med modsatte udfordring. Jeg giver mig tid til at lytte, og prøver sammen med dig at finde muligheder, frem for begrænsninger. Mit motto er: NEVER GIVE UP.

Så om du skal tage på, tabe dig eller bare ønsker dig mere energi i din hverdag, så kontakt mig, så vi kan få en snak om hvor vidt jeg kan hjælpe netop dig hen mod dine ønsker og mål. Desuden har jeg erfaring med lavt stofskifte, fibromyalgi og irritabel tyktarm (IBS), da jeg selv er patient i de nævnte sygdomme.
Jeg garanterer dig en coach som støtter dig hele vejen. Jeg opgiver ikke, – heller ikke de dage du er klar til det.

Venstre: Maj 2014 / Højre: April 2014