Thomas

YT3 master trainer level 4, personlig træner, kostvejleder med speciale  i vægttab.

Jeg er født og opvokset på Bornholm, som jeg fraflyttede i en alder af 22 år, og nu i en alder af plus 40 har jeg en del med i min bagage. Jeg var kun 16 år da jeg startede med at træne. 22 år da jeg første gang konkurrerede på scenen, og i dag kan jeg sige at jeg har gjort det, ikke mindre end 22 gange.

Da jeg var 29 år flyttede jeg til LA, hvor jeg boede i 3 år. Der arbejdede jeg i det verdensberømte træningscenter “Gold’s Gym” som personlig træner, og kan nu skrive mindst 10.000 timer på mit CV. Da jeg desværre blev syg, sluttede mit eventyr i USA og jeg måtte rejse hjem.

Da jeg fik det bedre, fortsatte jeg igen, og med mere end 30 år i branchen, kan jeg stadig sige at jeg elsker træning mere end noget andet, og ikke mindst at lære fra mig.

19

Års erfaring som coach

22

Konkurrencer

650

Tilfredse kunder

32

Års erfaring med træning

Mine Diplomer

Mit formål

Det er vigtig med min baggrund, at fortælle folk at de ikke må give op. Livet giver os alle udfordringer med på vejen og det er vores opgave at håndtere dem, på bedst mulig måde og at få det bedste ud af det.

Træning er noget alle kan, da det kan tilpasses alle niveauer og ønsker uanset alder og skavanker.

Hvilken type klienter kan jeg hjælpe?

Vægttabs klienter, vægtøgning/muskelopbygning, atleter, diabetes patienter. Folk i alle aldre som ønsker en sundere og mere energifyldt hverdag. Uanset hvad dit ønske måtte være, finder vi en løsning der passer dig og dit behov.

Venstre: 2018 / Højre: 2001 NPC Iron-man/maiden